unable to upload pic in my blog

Comments

19 comments

  • Camcei75

    I am having the EXACT same issue.

    2
    Comment actions Permalink
  • Felm Cyber

    Same here. As in the past I have issued a request to the team.

    0
    Comment actions Permalink
  • ravenflight

    Yes, same here. It's a regular feature - for a while, uploading works, and you can be sure that just when you think it's been worked out, that shit about files being too large, blah blah, is back. Last time, as far as I remember, they set a new record with about 36 hours of outage (of course, no explanation of or comment on the problem). Let's see how long it's be this time ...

    3
    Comment actions Permalink
  • Painlessphil

    Hey at least it went TWO weeks without issue this time, yeah I can post from my queue but not to it….

    3
    Comment actions Permalink
  • Bernus2

    I have only pbm with uploading from my PC. I can repost from other fellow or from my like list without problem. Where are you physically located? The approximat area. For myself I am in the south of France and depending for Bdsmlr of a server located in the area of Marseille. So if we can locate a network issue in south europe it will be a good point for investigations for the engineering. I remember the firsst time I face tis issue 6 months ago there was several reports concerning the MRS (Marseille) server.

    -1
    Comment actions Permalink
  • Dick Syndicate

    Another victim, over here. You are not alone - me and Jacko in the corner, corner creepin'.

    1
    Comment actions Permalink
  • Jennie

    The problem lies in the /savephotos endpoint. That's why reblogs still work fine, but uploads don't. It's not a backbone issue.

    I've notified the powers-that-be. Given their normal work schedule, I'd expect a fix around 8-9am GMT.

     

    0
    Comment actions Permalink
  • ravenflight

    The fix has arrived - and uncannily, around the time Jennie predicted. Not bad :-)

    -1
    Comment actions Permalink
  • curious kinky

    Same here. ALL the time! You are welcome to follow me on newtumbl and see all the pics you CAN'T see here! Thanks BDSMLR! 

    -2
    Comment actions Permalink
  • Xlnb21

    Well, it's back again... :/ I get the same error message on both desktop and mobile browsers.

    2
    Comment actions Permalink
  • Bernus2

    Same mess for me! I'm wondering why some users experiences that and some other don't? We keep on seeing post coming in on Bdsmlr so for some users it keep on working fine!

    1
    Comment actions Permalink
  • curious kinky

    I want to help and support BDSMLR but God Damn! They don't answer questions or requests and they damn sure don't seem to know how to fix the dominate problems they have. I am not a software person. I don't have the answers. THEY, on the other hand, run the website and SHOULD know how to run it! 

    THAT said, WHY are you NOT performing better?!

    0
    Comment actions Permalink
  • Jsam9026

    As of August 20, 2021, this upload problem still exists.

    1
    Comment actions Permalink
  • MinaHexe

    To Bernus2's question why he's still seeing posts:

    Many people (including me) use the queue to post. In mine there are still a few hundred posts and they're getting posted every 15 minutes. There might be other ways to post, but this is how new posts can still appear.

     

    To courious kinky: Fixing a buggy system is often harder than building a new one from scratch. With open heart procedures, even more so. These people are doing us a service. We should give them some slack, although I believe, the code could be fixed quicker and better if they turned the code into an open source project and used the community's expertise to fix it.

    Then they could focus on the infrastructure and finances which should be hard enough.

     

    -1
    Comment actions Permalink
  • ravenflight

    MinaHexe  - I agree we "should give them some slack", and I believe the reason why some of us - myself certainly included - from time to time get totally uptight about the situation is twofold. First, few of us are "experts" and therefore probably haven't got the vaguest notion of what's involved in fixing this thing. Second, for many months there was a pronounced lack of communication, leaving us mostly in the dark as to what the fuck's going on.

    Now two things are becoming obvious. A great deal of work is being done on the site - and the devs have begun communicating (again). Their new bdsmlr blog for the first time comments coherently and in detail, and I think that's excellent.

    So yes - they are doing us a service, yes, give them slack - and most of all, whether or not they enlist community support as you suggest, let's hope the project will prosper and become the long term success we all want it to be.

     

    -1
    Comment actions Permalink
  • Joe Shmo

    This exact same issue is happening to me too! It's not a new issue, but it's never been this persistent before. It's become a real problem!

    1
    Comment actions Permalink
  • Svilena marama

    Same here. 

    1
    Comment actions Permalink
  • Bernus2

    Hello everybody,

    To those that use the queue to post, can you tell me where stand the queue and how do you feed it?

    thanks  Bernus

    -1
    Comment actions Permalink
  • Jsam9026

    I am now able to upload pics again. Thank you.

    -1
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.