Can anyone EDIT BLOG?

Comments

31 comments

  • Orange

    It works ok on Microsoft Edge where I've been uploading photos again. I still haven't done any editing on my blog, but I was able to use the drop down buttons to select the function. So it might be worth giving Microsoft Edge a try, I still can't get it to work on chrome at the moment.

    Hope this helps until the administrators at BDSMLR get everything up and running again.

    -1
    Comment actions Permalink
  • Orange

    Just tried editing using Microsoft Edge, like you I keep getting the 500 server error too.

    1
    Comment actions Permalink
  • Torturepain

    me too

    1
    Comment actions Permalink
  • Dnotdeux

    NOT today, yesterday, or for the last week. 

    Is there a list of known issues with the kurrent kaput mess?

    1
    Comment actions Permalink
  • Kathy L.

    same issue

    0
    Comment actions Permalink
  • Kermit82

    I raised this as a support issue 5 or so days ago and got a "we're working on it" reply pretty quickly.  Given the other issues, I wouldn't be surprised if this one takes a while to fix.

    0
    Comment actions Permalink
  • Grundlingh Elize

    I am getting the same error code.. Any luck yet with how to get it fixed?

    0
    Comment actions Permalink
  • Gentle M

    same, still 500, but queues are it seems

    0
    Comment actions Permalink
  • Grundlingh Elize

    Frustrating... Thank you

    0
    Comment actions Permalink
  • Afslurpy

    0
    Comment actions Permalink
  • OffLabel

    I have used it to refresh my avatar, using Chrome on a Chromebook. I'm not sure ho long it will stay fixed.

    0
    Comment actions Permalink
  • Grundlingh Elize

    I went from chrome to the app to Samsung internet and still the same.. Logged out logged in.. Arghh.. I just want to change 4 words.. Pff

    0
    Comment actions Permalink
  • John Smith

    Just a comment: I have 2 blogs. The first has a cover photo, title, avatar etc, and I've been getting the same server error message 70 every time I try to edit it, no matter what platform i'm using. But the second blog is bare bones, with no personalized cover, avatar etc, and I can edit it no problem.
    So i'm guessing that the server is having problems accessing the cover or avatar files and returns an error when asked to do so. Hope this helps because it seems like a simple problem to fix.

    0
    Comment actions Permalink
  • Grundlingh Elize

    That makes sense.. Thank you.. Now I wait and hope they get it fixed... In the meantime I guess it has to stay as is.. Thx

    0
    Comment actions Permalink
  • John Smith

    i've contacted them directly, so we'll see...

    0
    Comment actions Permalink
  • Grundlingh Elize

    👍🏻👍🏻 I have been waiting a week for them... Good luck.

    0
    Comment actions Permalink
  • Loginet12

    Hey there, I still have the same 500 error problem

    0
    Comment actions Permalink
  • Afslurpy

    Same Shit... Different Day... 

    Stil doesn't work :((

    0
    Comment actions Permalink
  • OffLabel

    I have been getting rid of the server 500 messages temporarily by clearing recent cookies in Chrome.

    0
    Comment actions Permalink
  • SweetCD84

    I get the 500 server error as well when I try to edit my blog from incognito mode on Chrome for Android.

    0
    Comment actions Permalink
  • Jassy

    Update: just tested it again and the page works for me. Maybe the problem was fixed in between (2021.02.24 GMT 19:00)

     

     

    I also had the problem but could fix it for me.

    in the browser it said :
    https://bdsmlr.com/customize/BLOGNAME

    i have changed this to :
    https://BLOGNAME.bdsmlr.com/customize/BLOGNAME


    and it worked :D

    2
    Comment actions Permalink
  • The Reality of Man

    This function stopped working the second they announced their update and has not returned. I think it's been down for over 3 weeks now.

    0
    Comment actions Permalink
  • ravenflight

    Jassy --- Thank you - accessing the edit function that way works for me too! Very clever temporary fix :-)

    1
    Comment actions Permalink
  • Iighttheflame777

    Thank you Jassy !!! It works that way :)

    0
    Comment actions Permalink
  • tom r

    Jassy to the rescue! thank you, this fix also works for me.

    now about that dang disappearing avatar...

    1
    Comment actions Permalink
  • Jassy

    Update: just tested it again and the page works for me. Maybe the problem was fixed in between (2021.02.24 GMT 19:00)

     

    I also have the problem with the avatar.
    I have seen that is the same problem.

    The link of the image looks like this:
    https://bdsmlr.com/uploads/blogs/2021/02/10242447/avatar/10242447-ucqnSA6jOt1.jpg

    But if I change the link:
    https://BLOGNAME.bdsmlr.com/uploads/blogs/2021/02/10242447/avatar/10242447-ucqnSA6jOt1.jpg

    I can see my picture.
    However, this is something that only the developers can fix.

    0
    Comment actions Permalink
  • ravenflight

    Yes, I can use the update profile function as well now, right from the SETTINGS, without having to take the detour via an amended URL. Plus, reuploading my avatar fixed that, it seems. Avatar now visible once more. So it looks like they ARE working on the problems, and actually making progress. There's hope, I guess!

    1
    Comment actions Permalink
  • Jennie

    As of right now, (20:00 UTC, 1400 CST 24 Feb 2021) the normal 'edit' links are now working.

    1
    Comment actions Permalink
  • Orange

    Yep, I can edit mine too (21:21 GMT 24th Feb 2021 (Still in lockdown in the UK)

    0
    Comment actions Permalink
  • Jim Thompson

    I see it's been 12 days since last comment, but I AM still experiencing issues in EDIT BLOG

    Below is a partial re-post of thread originally posted at https://bdsmlr.zendesk.com/hc/en-us/community/posts/360010486819

    [  partial re-post of thread BEGINS here ]

    • " EDIT BLOG " interface opens and previews to theme change/updates such as background image etc appear to update when using "show blog" button (open in another tab), including if SAVE icon has been clicked, but the actual blog itself will not save any or all changes if/when whether a single change or multiple changes. If a single change has been made, some stick some don't. If multiple changes, one or maybe two may update, but not all.  The resulting random variations of this are many so I won't list them here.  My descrip of this particular issue is not exaggerated, & not an accidental miscue on my part on one and only attempt - I spent well over an hour exploring this issue & while doing so also encountered the additional layers of it as described. To sum it up "Edit Blog" is semi-functional at best, but unlike I read in other posts, in my case it has not been restored or fixed to fully-functional.

    [ partial re-post of thread ENDS here ]

     

    membername :: 3leggeddog    |    USA-based  ::  Miami, FL   |    Fetish Genre :: Strapon  Male Submissive    

     

    1
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.