It work's here is the trick

Comments

5 comments

  • Marvin

    Not working for me. There is a typo on the image URLs on some CDNs. Clearing cache improves your chances of getting a new cdn server but issue is still there so it's down to luck if you get a working one.

    3
    Comment actions Permalink
  • Cunnilinguista

    I confirm it's a Content Delivery Network (CDN) problem, but it's not just the typo, in some cases the URI of the image is correct but the image is not (yet?) propagated to that particular server.

    For example, at the moment of this writing, a post I reblogged tries to load the image from this URI:

    https://cdn09.bdsmlr.com/uploads/photos/2020/01/121890/bdsmlr-121890-Msqcff4UUq.gif

    but it doesn't find anything there. If one changes the first 9 in the URI into a 2 the image is loaded:

    https://cdn02.bdsmlr.com/uploads/photos/2020/01/121890/bdsmlr-121890-Msqcff4UUq.gif

     

    2
    Comment actions Permalink
  • Marvin

    I'm always getting the images on the cdn012. The problem is my dashboard is referencing cdno012. If I use a regex to change all references to cdno to cdn then the site works for me.

    0
    Comment actions Permalink
  • John Blank

    You seriously want people to reboot their machine every time they visit the site?

    1
    Comment actions Permalink
  • mega-observer

    One problem that I could solve for myself is the list of ignored users. I had collected quite a few and wanted to delete some from the list again. But the button to delete one was simply not shown.

    The reason was the Adblock+ addon that did hide the button...

    After setting that page to not use adblock+ the button was there again and I could delete usernames from the ignored-list.

    0
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.