Many Missing ‘Original’ Posts & archive/search concerns

Comments

45 comments

  • Grandpa2

    That's exactly what happened to me. It actually means that I once again lost all of my tumblr blog :( Hope it will be restored. 

    1
    Comment actions Permalink
  • Drew D

    I'm in the same situation.  I have an archive of thumbnails, few of which open correctly to the full-sized posts.  Many thumbnails are missing.  I am truly questioning if bdsmlr support knows how to fix this issue.  They closed my initial ticket as 'solved' but the issue remains.

    0
    Comment actions Permalink
  • SS

    I agree & have the same issue with MANY of my posts from when originally posted just blank images! I enjoy pulling up the archives & reblogging older posts from myself or someone I’ve blogged from in the past. But just today several (about 10 or more older posts) will not reblog! Adding to this, will we be able to back up our blogs eventually? Some of us have months & thousands of posts. Just as we did not want to loose our tumblr we don’t want to loose our posts here! Thanks kindly

    0
    Comment actions Permalink
  • AlphaMaleFucking

    Same situation here..I couldn't agree more. it's not a cookie issue

    0
    Comment actions Permalink
  • Support BDSMLR

    We really are addressing this. We have not forgotten, it's still ongoing process. Apologies it takes so long but we're working on it.

    3
    Comment actions Permalink
  • billyguitar77

    Support mentioned that they were working on this and other archive/reindexing issues in a reply to me on a (different) ticket a few days ago. Apparently it’s a huge undertaking, needing more time to finish. 

    I’m glad to have their updated official info here so everyone can see-I’m not in the forums often enough.
    Thank You @Support! 😊🎸

    3
    Comment actions Permalink
  • Erotica Rogue

    I'm having the same issue.  Images from my imported tumblr blog show up in posts as "broken" though the text of the post is still there.  

     

    Posts made on BDSMLR are fine.  

    0
    Comment actions Permalink
  • Support BDSMLR

    @Erotica Rogue the issue is the same as mentioned earlier and we're working on it. We can also return your imports immediately by newly importing them (we can do this for everyone of course). If you'd like us to  do that send us a support ticket and we'll run it again.

    0
    Comment actions Permalink
  • billyguitar77

    Sorry to say that general site search is seems to be regressing as of 2/13-2/14/20. There seemed to be some progress being made over the past couple weeks of reindexing, As of now, fewer results are appearing.

    It’s unfortunate that I can’t use search to locate thousands of gifs and hundreds, perhaps thousands of gif sets I uploaded and put multiple tags on during the first 6-8 months of 2019 ...in a good faith effort to help build the content library for us all here..

    Lots of effort seems now in limbo & perhaps unrecoverable- and I’m definitely not the only user to put in a large amount of work. E.g searching my main post upload  ID tag used to pull up (seriously) thousands of results. Today it pulls up maybe 20. 

    I no longer see the temporary message in red on the search results page that ‘more posts are being added back in constantly’.  Does this mean reindexing is done and site search is as good as it will get? 

    1
    Comment actions Permalink
  • Jennie

    I know Billy uses personals tag; so do I. Given that, I know if a certain post shows up in the wrong place.

    I'm seeing a couple of things of issues.

    First, posts that should not be indexed in the global search *are* indexed. I have stuff with a personal tag for asks, and as you cannot tag asks directly, I tagged them after they were posted. These now show up in the global search. Previously, they only showed up in the blog-local search. (tag: askjennie). Based on about 2 minutes of probing, it doesn't look like reblogs are re-indexed, only original posts who have had their tags modified.

    Likewise, 100% original text posts that were tagged properly no longer show up in the global search. (tag: jenniesdrinkofthenight). I don't know if non-text posts are affected.

    When doing a blog-local search (<blog>.bdsmlr.com/search/<term>), matching posts appear in a random order. Not newest-first as expected.

    Also when doing a blog-local search, results don't load after the initial fetch. (tested on mobile (android) and desktop (windows), with firefox (both platforms)). This however may a problem with the requesting code, not the indexing.

    Also several posts of mine are just showing a broken image. (tag: 8675309jenniejennie returns a full page of results, but only one of the images will load.)

    I'm not looking for an immediate fix. I'm just putting out specific issues that have popped up with reproducible test results.

     

    0
    Comment actions Permalink
  • Support BDSMLR

    @Jennie 

    Few points. 

    - All posts which are original posts will appear in the global search

    - Reblogs are never added to global search, it's only for original posts

    - Local searches have nothing to do with indexing. If you problems with that please contact us with the blog and keyword and we will take a look plus roll out a fix

    - Broken images, we're sorry it is taking so long. It's still under process

    1
    Comment actions Permalink
  • Support BDSMLR

    billyguitar77

    Don't worry about it, we will eventually add all the content into the search if something is missing from yours. We will take a closer look and fix it in that case. 

    1
    Comment actions Permalink
  • billyguitar77

    Thank you ☺.  I spent some additional time searching today and had better results using generic tags.. Some of my own tags are missing. &  it would be helpful if at least my main upload ID tag - billyguitar77- was restored as a beginning.  Fingers crossed that some of the others make it back in as well - as the actual content returns to search.. Thanks for your help and your reply. 

    2
    Comment actions Permalink
  • James

    Same issue for me on my originally imported posts, it's just the text and a missing image icon. It's been that way for a couple of months now.

    1
    Comment actions Permalink
  • Support BDSMLR

    @James contact us about that via support ticket please. We can fix it immediately by running it again.

    Thanks!

    0
    Comment actions Permalink
  • tksdaddyinsocal

    Missing images all over. What happens now? Repost or will the images return...at some point.

    0
    Comment actions Permalink
  • Jan Jansen

    I estimate that in my archive about 25000 images aren't showing up. That is about the number of posts that were on my Tumblr and the pages not showing are those whowere created during the import.

    The 29 November server breakdown apparently was massive. I think lots of images now are still orphaned because of it. It's quite a task for BDSMLR to sort out that mess.

    The service BDSMLR offers is free. So no complaints from me. But I'm concerned on one hand, and disappointed on the other. My frustration comes mostly from their silence about the extent of the damage.

    0
    Comment actions Permalink
  • AlphaMaleFucking

    Same issue for me on my originally imported posts, it's just the text and a missing image icon. It's been that way for a three months now.Also when i search in my blog for specific tags it shows me only one "page" hundrends or thousands of others are not showing up. I'm really starting to worry that are trully lost !. Is that so? Is this error going to be fixed?

    1
    Comment actions Permalink
  • ffq

    I'm assuming that no work is being done on search and it's unlikely to get fixed.

    I previously reported that my posts weren't showing up in site searches. At the time, one very recent post WAS still showing. After the reindex, that post is now gone too. With no fix or efforts at a fix in sight, and posts disappearing from search twice in less than a month, it looks like this problem is here to stay and will keep happening.

    0
    Comment actions Permalink
  • Sullivan Walsh

    The first half of all my images posted are just gone. I submitted a question about this to "support" with no reply. What happened, and what's going on?

    1
    Comment actions Permalink
  • Support BDSMLR

    @everyone

    Process dealing with this is sadly extremely slow. We have to do much manual work. We are however absolutely working on it but it takes time. We will update when we near the end of it and we have absolutely not "forgotten" the issue. It's being worked on.

    3
    Comment actions Permalink
  • tksdaddyinsocal

    While the update is appreciated, some detail would be nice. What should we be expecting from this process in terms of our prior posts? Is there a way to avoid broken images, because I have VERY recent images with broken links. Is there a way to proceed, to post, that's better than another?

    2
    Comment actions Permalink
  • Support BDSMLR

    tksdaddyinsocal that actually points to corrupted session cookie. Please try to clear cookies for our site, it should get rid of the issue. If it does not, send us a support ticket with links so we can look into it. This issue only affects post which have been originally posted in the January and early February 2020. We are running the recovery processes, but we cannot give a timetable or ETA. However we try to inform and reply if and when there's support request (ticket) open when the blog in question should be recovered while it is running. 

    We're truly sorry about this. We took steps to make sure it cannot happen again in such scale and we have recovery processes running 24/7. What can be expected? Expect content to be recovered into your posts.

    -2
    Comment actions Permalink
  • SS

    Thanks for the reply support, I personally have done this & nothing has been recovered. Some of the posts we’re all questioning are from over a year ago. Some are newer. The post is completely blank with a white screen! I have a open ticket from a month ago with photos still waiting for resolution. 

    1
    Comment actions Permalink
  • Support BDSMLR

    @ss 

    Yes. Like we mention in the previous reply that's exactly what we are recovering. Those old posts will be back but it takes time.

    0
    Comment actions Permalink
  • Sullivan Walsh

    I was just wondering, do you have to go through blogs individually to fix this, or is there a solution that will resolve this all at once?

    I also sent in a support request 5 days ago, id #6637, and never received a reply.

    Thank you.

    1
    Comment actions Permalink
  • Jan Jansen

    BDSMLR has done a lot of work to relink the missing pictures... Thanks for all the work, but, as I reported to them, the pictures of posts with text show that not all pictures aren't linked to the right text...

    0
    Comment actions Permalink
  • Stuffiesandsmut

    I can echo every else's frustration with broken images, gifs, videos, etc. This is happening as well at our blog, stuffiesandsmut, and it happens for Likes, Drafts, when viewing other people blogs, archives, etc.   It's been this way for months now and CLEARING COOKIES DOES NOT FIX IT.   Yes we've put in support requests, we never hear anything back.   The requests are just ignored.  Last night we posted some  MP4 H.264 videos, and while they upload, playback on them is virtually impossible to watch them.  They pause every other second for like 10 seconds before playing another 1 second of the video and then pause again for another 10 seconds, etc.   Uploading the same video on Tumblr results in the video playing perfectly.      PLEASE FIX this performance issues and the broken images in our blogs, Drafts, Likes, etc.  It is really frustrating that BDSMLR refuses to update people on a regular basis for ongoing progress made on these issues.    Stop blaming it all on Cookies.  When it doesn't work from 5-6 different computers and phones, and trying every single web browser under the sun, and it STILL doesn't work, it's NOT a cookie problem!!  

    BDSMLR was so amazing a year ago at this time.  They did such a AMAZING job with the great Tumblr purge, but lately, BDSMLR is just going backwards and it's been awful.. Very frustrating. :-( 

    StuffiesandSmut

    1
    Comment actions Permalink
  • tksdaddyinsocal

    Maybe this can help others going forward, but here are what appear to be the issue for me.

    • EVERYTHING posted "1 month ago" or older is in danger of or likely has issues with missing pictures
    • text posts have higher missing image rate than picture posts, but both have broken images when over "1 month ago".
    • even some of my single image posts, text & picture, are broken.

    As i go through my posts for what's broken...HERE' S WHAT SEEMS TO HAVE SURVIVED relatively unscathed

    • Picture posts (orange) over Text posts (white)
    • The fewer the images the better (no more than 2)
    • videos seem to have gotten through all this completely untouched

    Feeling more confident about posting, going forward, but HATE the way my blog is looking back...after 1 month ago.

    Since the text stays, I'm torn between waiting and giving up, deleting, and reposting because lord knows how long it is going to take before images start "reappearing" on months old, years old, posts.

    0
    Comment actions Permalink
  • Sullivan Walsh

    The two most recent posts here expressed my frustration perfectly.

     

    0
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.