Home dashboard not loading any posts

Comments

11 comments

  • Gortyfive

    I've been having similar problems, my dashboard refuses to load unless I disable infinite scrolling, ok it loads, but I can't post anything, after I submit a vid or photo it vanishes, even tried posting an old post, that vanished too. Tried to open the people I'm following and I get 'Bad gateway Error code 502' I thought things were improving .

    2
    Comment actions Permalink
  • Roaljo56

    Same (or similar problem) here! The dashboard isn't loading my own posts. It takes such a long time that it eventually "times out". (Sorry for my English - it's not my first language). I read the advice here to unfollow the accounts "that never been updated" which perhaps would solve the problem, but when I try to do that the dashboard simply goes "500 | Server Error" - an all too familiar message on this site...
    So frustrating!

    2
    Comment actions Permalink
  • IceyPixels

    Bdsmlr decided to give us a crash course in frustration by serving up a buffet of 500 internal server errors for breakfast. It's like bdsmlr's idea of a cruel magic trick – now you see your blog post, now you don't, all while juggling error codes in between. Perhaps the servers are secretly training for the Error Olympics, practicing their synchronized malfunction routine. 

    2
    Comment actions Permalink
  • Theoriginalbadkittykat

    All kinds of issues with the site....Bad Gateway -- Error code 502,   419|Page Expired. If I do manage to get on, can't get off main feed. Icons in upper right corner only lead to a white box.  500|Server Errors. 

    Happening on all browsers and iphone.  Have cleared cache, have disabled infinite scrolling. No luck with any of the suggested fixes. 

     

    1
    Comment actions Permalink
  • Gortyfive

    Thought I'd try UNdisabling Infinite scrolling, and strangely it seems to be OK ... for now ... not only is it loading but I can also post and I'm getting the notifications of people liking and reblogging, so it wasn't old followers or anything like that, I'll let you know if I get it refusing to load.

    1
    Comment actions Permalink
  • wings

    Well that's strange, I just created a new account and the home page loads fine on that account. So it's just my account not loading?

    0
    Comment actions Permalink
  • IceyPixels

    Yes this appears to be account related and appears to be due to people you follow. Unfollowing any accounts the say "Never been Updated" appears to help solve this issue.

    The other thing that appears to help is to turn off infinitive scroll in your settings.

    0
    Comment actions Permalink
  • wings

    Thank you for the reply. I have 400 accounts I am following so that is going to take some work to check! Perhaps that's the problem if there is a limit.

    I just unfollowed the last 10 or so and it hasn't helped but I'll persevere with that.

    I have just disabled infinite scroll to see if that helped. I thought that was just for individual blogs not the dashboard page but it hasn't made any difference anyway.

    0
    Comment actions Permalink
  • Gortyfive

    Well that didn't last long morning of 25th Aug. and it's down again! Anyone got any suggestions for a reliable place to post?

     

    0
    Comment actions Permalink
  • Gortyfive

    Well I must admit I'm pleasantly surprised that we seem to be back up and working ... for now!

    0
    Comment actions Permalink
  • John Blank

    I'm on the brink of giving up on BDSMLR and moving elsewhere. The site owners aren't even doing the basics. It works only sporadically, and poorly when it does work. What a shame!

    0
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.