Site's not loading correctly for me / I found a bug, what to do?

Follow

Comments

35 comments

  • Samantha Strickland

    I can't find my page Samantha4bbc

    1
    Comment actions Permalink
  • joseph zippo

    I can no longer log in 

    0
    Comment actions Permalink
  • David Griggs

    I can't access any content. Am I stuck on this service site? WTF?

    2
    Comment actions Permalink
  • Jdp714

    Haven't been able to see any posts on my home feed for about 2 weeks now. I've tried all the settings and whatever else I can think of. Other feeds and my blog are fine, it's just my home feed that won't do shit. What's the deal?

    8
    Comment actions Permalink
  • seadawg2015

    Can't access my account.When I click on my avatar I get a message saying to reload and then it reverts back to google.

    1
    Comment actions Permalink
  • Charltonmaxwell

    Can't get page to load, sent request, you guys started new account for me 

    1
    Comment actions Permalink
  • tesson

    impossible de voir toutes mes archives?????????

    1
    Comment actions Permalink
  • Erica28

    More often than not the feed stream will not load for me. This has been an on going issue now for over a year pls fix this. user name https://sissyerica28.bdsmlr.com

    4
    Comment actions Permalink
  • Theoriginalbadkittykat

    Having the same issues as above..site not loading.
    https://thebadkitty.bdsmlr.com/

    1
    Comment actions Permalink
  • Robertd4u2

    The home page /dashboard does not load just sits and spins?

    4
    Comment actions Permalink
  • Cultist101

    I click on to add a picture, text, or link, and my whole screen goes to a transparent grey and will stay that way until I refresh the screen; this happens in chrome and edge. 

    0
    Comment actions Permalink
  • Maurice Serico

    Hi. Blog is Mallens, email is maurice.serico@gmail.com, using Samsung Internet on a Samsung Galaxy Tab A. A lot of videos and images don't load. Often get a black circle with an exclamation mark or the video arrow just continues cycling. Grateful for any help.

    1
    Comment actions Permalink
  • NSFWBDSM

    It could be this website, it could be your connection, it could be your device.
    Let's try to narrow it down.

    First thing to try, go to reblogme.com.  It's pretty much the same software (same company, as a matter of fact), but since it's not as heavily used, its videos and images aren't prone to the same problems as here.
    (If you don't have an account there, you'd have sign up for one.)

    Search for videos, there, and see if the same thing happens.  If it does, that chances are it's your device, your browser, and/or your connection.

    Then we'll try to diagnose from there.

    0
    Comment actions Permalink
  • Hunterteka1

    https://go-cocksuckers.bdsmlr.com/

    hunterteka1@gmail.com

    todas as fotos que eu faço upload não esta carregando. consigo fazer upload. mas não carrega imagem alguma

    e meu feed não aparece. nao consigo usar plano de fundo no meu blog

    utilizo o chrome,firefox e opera e nenhum consegue carregar

    por favor me ajudem

    0
    Comment actions Permalink
  • NSFWBDSM

    Na verdade, todo usuário BDSMLR está passando por isso. Na verdade, está sendo discutido aqui; https://bdsmlr.zendesk.com/hc/en-us/community/posts/9179142946844

    Este é um problema comum aqui quando um servidor de imagem (neste caso, "ocdn012") fica cheio.

    Enviei um ticket de suporte e eles estão cientes do problema. Quando isso aconteceu no passado, leva alguns dias para que eles façam o que quer que façam para abrir espaço no servidor de imagens.

    Enquanto isso, você pode contornar temporariamente esse problema acessando https://bdsmlr.com/settings e alternando isso;

     

    ---

    Actually, every BDSMLR user is experiencing this.  In fact, it's being discussed here; https://bdsmlr.zendesk.com/hc/en-us/community/posts/9179142946844

    This is a regular problem here when an image server (in this case, "ocdn012") gets full.

    I submitted a support ticket, and they are aware of the problem.  When this has happened in the past, it takes a few days for them to do whatever it is that they do to make room on the image server.

    Meanwhile, you can, temporarily, work around this problem by going to https://bdsmlr.com/settings , and toggling this;
    {image above}

    0
    Comment actions Permalink
  • Steel

    No matter what I do, I cant change my background or my banner. Background turns the site white, and the banner just plain doesnt show up. What gives? Seems this has been a problem for a long time, is the site abandoned?

    0
    Comment actions Permalink
  • NSFWBDSM

    Can you tell me your blog name, so I can look to see what's going on?

    Also, bear in mind that the banner image takes some tweaking of the CSS to appear.  (Below, here,  is documented how to do this.)

    0
    Comment actions Permalink
  • IceyPixels

    Banners/Header images have been broken for years due to a css issue.

    However recently they have been even more broken due to a cdn issue. This issue has effected background images also!

    The same issue was happening for avatars but staff have fixed this. (Meaning they are actively fixing issues.)

     

    To fix background with css use:

    body{
    background: url(BACKGROUND-URL) no-repeat top fixed !important;
    }

    replace BACKGROUND-URL with an image url

     

    for a css fix for banners/header image use:

    .pub-blog-header::after{
      content: url(BACKGROUND-URL);
        position: absolute;
        top: 26px;
        left: 0;
        right: 0;
    }

    replace BACKGROUND-URL with an image url

     

    For anyone who knows css:

    The using of "::after" is due to bdsmlrs current inline style which uses "!important".... this is impossible to overwrite. So instead I used a peusedo element to cover over the top of it. 

    1
    Comment actions Permalink
  • Tasty Sauce

    I have been having the same issue the below quoted user is having. I've had the issue for a couple weeks. My home page won't load. Other blogs, my own blog, they all work; my home page/news feed will not. I have a 2nd blog (same account) whose home page works just fine. Is there some way to clear the home page cache and get my feed working again?

     
    Jdp714
    • Haven't been able to see any posts on my home feed for about 2 weeks now. I've tried all the settings and whatever else I can think of. Other feeds and my blog are fine, it's just my home feed that won't do shit. What's the deal?

    0
    Comment actions Permalink
  • IceyPixels

    The ongoing issue where feeds will not load can be fixed 3 ways depending on the issue.

    1. Unfollow any one you are following that has "Never been updated" in the followers list
    2. Turn off infinitive scroll in settings.
    3. Clear cookies and cache on your browser.

    Seeming your feed is working on a secondary blog I would suggest your fix will be 1 of the first 2 ways.

    1
    Comment actions Permalink
  • NSFWBDSM

    Someone you're following must have a "stuck post" (I'll explain that momentarily).
    If you go to https://bdsmlr.com/following , and click on everyone who has updated recently, you can determine whom and, temporarily, unfollow them.

    "Stuck post";
    I imagine, in the database, that the posts have a "prev" and "next" link to them.  If/when a post is deleted (usually by the user), then their's a function to update that.  But sometimes a post is removed "harshly" - like deleted for DMCA purposes.  Or, maybe, is deleted in a way that the database misses it, and doesn't update the "prev" and "next" links.  Or, worse yet, puts a zero in one of those values.

    If that post happens to be freshly in your feeds, then the software gets a https://en.wikipedia.org/wiki/Division_by_zero error, and just stops, altogether.

    0
    Comment actions Permalink
  • Tasty Sauce
    IceyPixels

    The ongoing issue where feeds will not load can be fixed 3 ways depending on the issue.

    1. Unfollow any one you are following that has "Never been updated" in the followers list
    2. Turn off infinitive scroll in settings.
    3. Clear cookies and cache on your browser.

    Step 1 didn't change anything, but I did catch and delete all Update Never unfollows.
    Step 2 fixed it right off the bat. Awesome suggestion and thank you!

    0
    Comment actions Permalink
  • Sam A

    Tried troubleshooting in the ways above. Been having this issue on and off for some time. Dashboard feed will not load, many images are not visible on some pages and my own blog/likes. I Can rarely watch videos they just “load” forever and never play.

    Mainly though I just want to be able to browse my home feed and can’t. The bar at the top of my browser for the page stays stuck—it’s not a network issue. Eventually it loads and then gets stuck again or i get a 505 page not found error message. Please help. Thanks.

    1
    Comment actions Permalink
  • IceyPixels

    Bdsmlr is currently having a lot of 500 errors.

    Unfortunately there isn't a lot you can do about these other than wait for staff to fix the issues.

    Switching the infinitive scroll off helps as you can reload at the point that it errors out and not lose your place in the feed.

    0
    Comment actions Permalink
  • Theoriginalbadkittykat

    Agreed, getting 500 errors 3 or 4 times a day. Have tried the fixes. Doesn’t fix anything for long. When I click on my blog, getting a white box at the top of the screen now and it takes several minutes to populate or it doesn’t populate at all.

    0
    Comment actions Permalink
  • Zeen

    Oddly I seem to always get the 500 error on page 61 (and beyond) of my feed and nowhere else...

    0
    Comment actions Permalink
  • Frank

    Zeen what theme are you using? I get that specific issue using the "3 posts grid" theme. I switched to "responsive" and it never happened again. I've also noticed it happens occasionally when changing themes for a few minutes after.

    0
    Comment actions Permalink
  • Zeen

    I was initially using "default", but switching to "responsive" had no effect. Though... as I understand it, the theme affects just my blog page and not the feed? So it shouldn't affect it anyway?

    0
    Comment actions Permalink
  • IceyPixels

    Zeen are you hitting the end of your feed?

    If you have a low number of followers and they don't have many posts then its possible it is the end of the feed and get a 500.

    Otherwise you may  need to go through your followers list and delete any that say "Updated Never" as these are mainly blogs that have been deleted or banned and seem to cause loading issues.

     

    1
    Comment actions Permalink
  • Zeen

    Hmm, removed 99 deleted blogs and page 61 seems to have loaded. Still following over 900 blogs and a fair amount are pretty active, so don't think I hit the bottom. I guess I'll update if I run into another 500 error down the line. Thanks!

    0
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.